Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u een aantal veel gestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet tussen? Mail ons via het contactformulier onder aan de pagina.

Wat kan ik doen bij haar- en /of hoofdhuid problemen?

Jacky is de trichologist binnen het team van Diamonds and Curls. Een trichologist kan aan u de oorzaak van uw haar- en hoofdhuid problemen verklaren. Een trichologist kunt u vergelijken met een dermatoloog maar dan voor de hoofdhuid. Lees meer

Wat zijn parabenen?

Parabenen zijn synthetische conserveerstoffen, stoffen die ervoor moeten zorgen dat de producten een langere houdbaarheid hebben. Parabenen zijn niet alleen te vinden in cosmetica maar ook in voedsel. De angst rondom parabenen heeft te maken met de veronderstelling dat parabenen kankerverwekkend zouden zijn, niet veilig dus. De meningen hierover zijn verdeeld. De meest gebruikte en bekende parabenen zijn onder anderen: Methylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen en butylparabeen.

Hoe verzorg ik mijn haar extensions?

Helaas verwaarloost men vaak de extensions zodra deze in het haar zitten. De extensions behoren verzorgd te worden net zoals uw eigen haar. Was het op tijd anders wordt het vettig en dat oogt onverzorgd.

Hoe maak ik de overstap van gerelaxed haar naar natuurlijk haar?

1.U kunt in één keer al het relax eruit knippen en het natuurlijk haar goed verzorgen.

2.U laat het behandelde haar geleidelijk uitgroeien en laat er maandelijks een klein stukje vanaf knippen. Gedurende deze fase zal uw haar nog sneller in de knoop raken, vooral bij de wortels van het nieuwe haar. Gebruik hiervoor een detangler zoals een anti-klit lotion. Combineer dit met een goede natuurlijke vet, zodat uw haar glad en zacht blijft.

Mijn haar breekt, wat kan ik hiertegen doen?

Haaruitval kan vele oorzaken hebben, zoals haar dat teveel is blootgesteld aan hitte of een verkeerde chemische behandeling heeft ondergaan. Uitgedroogde haarstrengen zijn de voornaamste oorzaak dat haar breekt. Gebruik een shampoo die het haar zacht maakt en niet stript van de natuurlijke vetten. Verwen uzelf regelmatig met een hot oil treatment of een vitaminebehandeling, Gezond eten, voldoende water drinken en inname van Biotine (vitamine H of D8) helpt ook tegen haaruitval

Staat uw vraag er niet bij? Stel dan nu uw vraag via onderstaand formulier.