Sparen met Fanly.

Bij Diamonds and Curls kunt u met het spaarprogramma van Fanly sparen voor aantrekkelijke kortingen op producten en haarbehandelingen. Vraagt u in de salon naar de folder om uw sparen te starten.

65+ kortingBij Diamonds and Curls profiteren senioren altijd van aantrekkelijke tarieven. U betaalt bijvoorbeeld voor een curly behandeling geen € 50,- maar slechts € 35,-.

 

Gezocht: 

Zelfstandig ondernemer ( Kapper/ Kapster )

Heb je altijd eigen baas willen zijn en voor jezelf starten? Maar schrikt het papierwerk/ belastingen en terugkerende administratie jou af? Neem dan nu contact op met ons en informeer naar de mogelijkheden om toch eigen baas te zijn zonder al de administratieve rompslomp.


Allround kapper/ Kapster

Bij Diamonds and Curls staat gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel. Heb jij een passie voor het behandelen en verzorgen van haar? Ben je vak bekwaam in zowel Europees als black hair en op zoek naar een leuke baan? Vul dan snel onderstaand contactformulier in en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het Diamonds and Curls team! Time to Shine!